Birgit Paabøl Svendsen den 07-11-2016
    Trivselsråd

Børnenes trivsel er et fælles ansvar for skolen og alle forældre.

Til forældremødet i september havde vi valg til trivselsrådet. De valgte forældre i hver klasse kan ses på forældreintra.

Trivselsrådet har sit fokus på at skabe trivsel for alle klassens børn. Derfor er det en god ide, at trivselsrådet tager initiativ til et eller to sociale arrangementer om året efter skoletid. Det gode samvær bidrager til klassens trivsel i hverdagen på skolen. Skolens lærere deltager ikke i trivselsarrangementer.

Det er vigtigt at huske på, at Hee Skole er en folkeskole. Det betyder, at her skal være plads til alle smiley
    Det bør de sociale arrangementer uden for skoletid også afspejle. For arrangementer organiseret uden for undervisningen i fritiden eller i skoleferier er der ingen forpligtelser, hverken til at deltage eller til at betale herfor. Men vi håber selvfølgelig, at alle vil bakke op om disse arrangementer. Derfor vil vi opfordre til, at klassearrangementerne er overkommelige at deltage i – såvel prismæssigt som tidsmæssigt. Således kan alle være med, og fællesskabet styrkes.

Skolens lokaler udlånes gerne til klassearrangementer, - det kunne være hallen til et spil høvdingebold, det kunne være hjemkundskab til at bage julebag, eller man kan mødes med sin madkurv og lave et o-løb i hundeskoven….. Hjælp gerne hinanden med ideer. For booking af lokaler – skrive en mail til Birgit i intra.

Skolegang i folkeskolen er principielt gratis og således uden udgifter for forældrene. Skolen kræver kun betaling for elevers forplejning under lejrskoler. Eleverne i 6. klasse har igennem de sidste år ønsket at opgradere indholdet på deres afslutningstur med det, som de har tjent for at gå med Sognenyt og tage en tjans til Sognefesten. Dette er dog ikke et krav fra skolens side. Derfor er der ingen grund til lave store opsparinger i klassekasser.

Vi håber, at I oplever nogle gode trivselsarrangementer, der skaber god trivsel og et godt fællesskab mellem såvel jer forældre som alle jeres børn i klassen.

Tak for jeres indsats!

Mona Irene Therkildsen den 23-08-2016
    Til alle forældre...
    Her er lidt info om Meebook samt en vejledning til, hvordan I logger jer på første gang.